Осем тъжни, но верни шеги за реалността да си дете днес

112
Осем тъжни, но верни шеги за реалността да си дете днес

В днешната наситена с технологии ера, децата са по-свързани от всякога, но в някои отношения това по-скоро им пречи

В днешната наситена с технологии ера, децата са по-свързани от всякога. Комиците определено са забелязали това, отделяйки време, за да обсъдят проблема в представленията си и в интервютата.

Вижте няколко шеги на комици по темата децата и технологиите, подбрани от Huffington Post:

Луи Си. Кей.

Трябва да си изградите способността просто да бъдете себе си и да не правите нищо – ето това ни отнемат телефоните. Способността да седиш на едно място просто така, без да правиш нещо.

Елън Дидженеръс

Едно дете, родено в днешно време, може никога да не разбере за съществуването на парите в брой или кредитните карти. В такъв случай какво ще краде от портмонето на майка си?

Джим Гафиган

Имам повече снимки на децата си на моя iPhone, отколкото моят баща ме е поглеждал.

Адам Карола

По време на участието си в риалити предаването „Стажантът“ Адам Карола заяви, че участва за набирането на средства за благотворителна кауза „Бели деца без таблети iPad”.

Дан Содър

„Виждали ли сте 3-годишно дете с таблет? Плашещо е. Те са толкова добри с таблета, но социалните им умения куцат сериозно.“

The BreakWomb

Трите майки, които стоят зад комедийния канал The BreakWomb, нееднократно са засягали проблема за децата и технологиите. Ето какво казват те: „Не искам да притеснявам дъщеря си, която в момента си е вкъщи, играе Call of Duty и едновременно с това пуска съобщения в Twitter". 

Джони Санчез

„Децата даже не могат да играят на криеница като нас. Днес те разполагат с прекалено много технологии. В днешно време този, който трябва да търси останалите, ужким започва да ги търси, но в същото време пуска съобщение на своя приятел: „Къде се крие Тими?“.

Дейв Уилямсън

Децата в днешно време са доста разглезени. Нелепо е. Когато аз бях дете, не разполагахме с такива неща. Ако имахме, получавахме най-много стар пейджър от някой от нашите чичовци.Добави коментар