Нежна детска стая

849
Нежна детска стая

По Провансалски

Стаите на малките човечета са толкова нежни, сладки и приказни, че на човек му приисква да се върне в „гукащите години” от своя живот.

Представяме ви една изключително красива и стилна бебешка стая, открита от detskistil.com, която впечатлява с романтична и спокойна атмосфера.Талантлината дизайнерка Рената Дутра е сътворила много стилно и същевременно уютно бебешко убежище. Стилът може да бъде определен като Провансалски.Стаята е просторна, което позволява да се обособят две зони - кът за уединение и кът за игра, пише woman.bg.

Кътът за уединение е обзаведен с бебешко легълце, малка масичка, фотьол с табуретка, диван и дрешник с прозрачни плъзгащи врати. Ефектът на декоративната стена зад легълцето е подсилен от скрито осветление и таван и стена, облицовани с плат с флорални мотиви.Кътчето за игра предоставя много пространство и прекрасни условия за забавление.Помещението разполага и със собствена баня, в която са разположени бебешка вана за къпане, тоалетна чиния, душ, мивка и кът за повиване.

Последвайте ни и във Фейсбук.Коментари

Коментар: 3
bebe

Rai za edno bebe

Коментар: 2
Коментар: 1

:) Приказка


  • 1

Добави коментар