Необичайни цветове у дома

1270
Необичайни цветове у дома

Интересни и нестандартни съчетания

Представяме ви няколко интересни цветови съчетания, които са модерни този сезон. Бъдете смели и се насладете на цветовете и тяхната сила.

Тенденция в интериора за тази година при съчетаването на цветовете е контрастът между тях, съобщи woman.bg. Със сигурност, ако търсите различното и нестандартното, дори и в интериора на вашия дом, следващите нестандартни цветови съчетания ще ви допаднат.

Ярки нюанси и металическо сиво в кухнятаВ тази кухня са подбрани два цвята: неоновото жълто и металическо сиво. Основният цвят е металическото сиво, а жълтото е добавено като акцент. За да не е натрапчиво, в цветовата схема неоновото жълто присъства ефектно на стената и стола в наситен жълт цвят.Зелено и бяло в банятаНеобичайното цветово съчетание за банята й придава индивидуалност и характер. Съчетанието между наситено зелен цвят с чисто бяло ще предаде стилно излъчване, ако зеленият цвят е акцентен и ненатрапчив. Подбраните зелени декоративни елементи кореспондират със зелените стени и малката зелена ниша.Тюркоаз и червено в кухнятаТюркоазсените кухненски шкафове и интересният тюркоазен тапет се съчетават много добре с модерните столове в червен цвят. Изключително жива, контрастна и нестандартна цветова схема.

Лила и лайм у домаНестандартно, различно, провокативно и весело цветово съчетание, подхождащо на младия и енергичен дух. Двата цвята, лилаво и лайм, са съчетани както по тапетите и стените, така и в подбраните модерни мебели.Добави коментар