Най-зловещите неща, които казват децата на родителите си

248
Най-зловещите неща, които казват децата на родителите си

Коментарите за смъртта са особено зловещи, тъй като децата все още не могат да я разберат

Потребител в Reddit реши да попита майките и татковците следния въпрос: „Кое е най-страховитото нещо, което вашето дете някога ви е казвало?“ Темата вече съдържа стотици различни отговори, кой от кой по-зловещи. Едни виждат мъртъвци, други таят склонност към убийства и какво ли още не.

Важно е да отбележим, че много е вероятно част от тази „страховитост“ да произлиза от недоразбиране между възрастните и малките деца. В много от случаите цитатите са плашещи заради начина, по който ги интерпретираме. В случая детето може въобще да не е искало да каже това.

Говоренето и осмислянето на концепции като смъртта например е важно, но трудно нещо за децата. Особено на фона на факта, че повечето възрастни не обичат да приказват за това и дори се страхуват от нея. Коментарите за смъртта са особено зловещи, тъй като децата все още не могат да я разберат.

UnfortunateBirthMark: "Завивах двугодишния си син и той ми каза "Сбогом, тате." Отвърнах му "Не, казваме лека нощ". "Знам, но този път е сбогом", каза ми. Трябваше да го проверявам на няколко пъти през нощта, за да се уверя, че е все още там." (Бел. ав. - на английски сбогом е goodbye, а лека нощ - good night.)

Like_I_was_sayin: "Моята тригодишна дъщеря застана до новородения си брат, погледа го за известно време, обърна се към мен и ми каза: "Тате, това е чудовище, трябва да го заровим."

Останалите прочетете тукДобави коментар