Най-впечатляващите басейни

550
Най-впечатляващите басейни

Едно време басейнът беше просто дупка в земята...

Басейните някога бяха просто една дупка в земята, пълна с вода. Днес това не е достатъчно на хората. Стига да имаш пари, можеш да поръчаш истински рай в дома си.

Наскоро profit.bg ни показа най-високите басейни в света. Вижте още няколко предложения, подбрани от CNBC:

ОклхомаНамира се в Twin Creek Farms Estate и е дело на Caviness Landscape Design. Осветен е от 32 лампи. Разполага с бар и кухня, водопади и място с телевизия и музика.

Сейнт Джийн на Сейнт БартсЦена на къщата: 18 млн. долара

Къщата има 3 спални и 3 бани. Басейнът е дълъг 19 метра и има изглед към залива. Има и външна баня с вана, сгушена между скалите.

Сардиния, ИталияЦена на къщата: около 2.3 млн. долара

Къщата има 4 спални и 4 бани, както и овощна градина. В кухнята има таверна с пещ за печене на пици. Най-впечатляващ обаче е басейнът с гледката си към планината.

Сиера Бланка, ИспанияЦена на къщата: 25.2 млн. долара

Къщата има 10 спални и 9 бани, както и два басейна. Сред екстрите са асансьор, тераса към морето, гараж за 13 коли и стаи за прислугата. Външният басейн прилича на лагуна.

Майорка, ИспанияЦена на къщата: 13.1 млн. долара

Къщата има 6 спални, 5 бани, красива гледка към столицата на острова, малък закрит басейн и прекрасен открит басейн.

ВеликобританияТова е естествен басейн, или иначе казано езеро, което се ползва като басейн. В такива не се слага хлор, а се разчита на микроорганизми и филтри.

Маракеш, МарокоНе се знае каква е цената на впечатляващата вила Риад. В нея има 14 бани. Домът е построен преди 9 години в един от най-желаните квартали на града. Има фитнес и три турски бани, градини с рози и фонтани и красив закрит басейн.

Бевърли Хилз, КалифорнияЦена на къщата: 14 млн. долара

Това е домът на Марк Уолбърг. Има 7 спални, 11 бани и прекрасни гледка към каньоните. В дома има още фитнес на два етажа, боксов ринг, игрище за баскетбол и тенис, както и невероятен басейн.

Острови Turks and CaicosЦена на къщата: 10.5 млн. долара

В дома има 7 спални, 9 бани, обсерватория с въртящ се купол и три телескопа, тенис корт, фитнес, студио за танци и кино. Басейнът е с изглед към океана. До него има външно джакузи и езерце с водопад.

Хемпшир, ВеликобританияЦена: 18.5 млн. долара

Басейнът е закрит, но стените и покривът са от стъкло, така че имате чувството, че сте навън. Домът има 5 спални и 5 бани, построен е през 60-те години.Добави коментар