Най-странните предбрачни споразумения

213
Най-странните предбрачни споразумения

На звездите

Много важно за звездите е да подпишат предбрачен договор, за да избегнат караници и подялби на имоти след това. Понякога тези договори са доста интересни. В много от тях има клауза обезщетение при изневяра и други любопитни неща. Ето някои от тях:

Клои Кардашиян и Ламар ОдомДоговорът на Клои Кардашиян и Ламар Одом е скромен, в сравнение с други звездни договори. Клои е поискала 500 000 долара за всяка година заедно, 25 000 долара издръжка на месец, къщата, нова кола всеки път щом изтече лизинга на предишната, 5 000 долара на месец за покупки, 1000 долара на месец за козметични продукти. Най-странното е, че Клои иска и сезонни карти за мачовете на Лейкърс за цялото й семейство. Кой иска да гледа мачове на бившия си мъж?

Джесика Бийл и Джъстин ТимбърлейкДжесика Бийл наскоро се омъжи за един от най-желаните ергени на земята – Джъстин Тимбърлейк. Джесика не е никак глупава – тя е накарала съпруга си да подпише предбрачен договор, който определено той не би искал да наруши.

Ако Джъстин бъде хванат в изневяра, той ще трябва да обезщети Джесика с най-малко 500 000 долара. Тя също така е казала, че иска двамата да преживеят определен брой години без изневери, преди да имат дете.

Джесика Симпсън и Тони РомоДокато Джесика Симпсън и Тони Ромо бяха заедно, се говореше, че може да се оженят. Според слуховете Тони е искал да включи в брачния договор клауза, според която, ако тя надебелее над 61 кг, ще му дължи обезщетение от 500 000 долара.

Никол Кидман и Кийт ЪрбанНикол Кидман не искала да сключва предбрачно споразумение с Кийт Ърбан, обаче нейните адвокати я убедили да го направи. Според договора, Кийт ще получи 640 000 долара за всяка година, в която са били заедно. Обаче, ако Кийт употреби наркотици (в миналото си той е бил зависим от кокаин), няма да получи нищо.

Брад Пит и Анджелина ДжолиСпоред договора на Брад Пит и Анджелина Джоли, децата ще отидат при Анджелина. Това обаче е било преди да се роди Шайло. Преди това Брад Пит бе женен за Дженифър Анистън, но двамата не са имали договор, тъй като финансовото им положение е било почти еднакво.

Том Круз и Кейти ХолмсЗа договора между Том Круз и Кейти Холмс има много слухове. Според тях Кейти ще получи 3 млн. долара за всяка година, в която са били женени, но по-късно това споразумение било отменено, така че Кейти ще има право да поиска половината от имуществото на Том. Не се знае колко ще е издръжката на дъщеря им Сури, но се знае, че малката доста скъп вкус, посочва profti.bg.

Денис Ричардс и Чарли ШийнДенис Ричардс и Чарли Шийн се разведоха шумно, но за щастие са имали предбрачен договор, та поне за пари не се караха. Най-интересната част е била, че Денис ще получи бонус от 4 млн. долара, ако се докаже, че Чарли й е изневерил.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита ДжоунсПодобна клауза има и в договора на Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс. Според споразумението, Катрин ще получи 2.8 млн. долара за всяка година заедно, плюс 5 млн. долара, ако Дъглас бъде хванат в изневяра.Добави коментар