Най-смешните причини за развод

81
Най-смешните причини за развод

Изглежда, че и от секс може да боли глава

Учените направили списък с най-причудливите причини за развод. Вярвате или не, но японска двойка се разделила, защото мъжът не харесвал любимия анимационен филм на съпругата си. Мъж от Дубай пък вярвал, че в съпругата му се е вселил дявол. Има още по-драстични случаи, когато жената просто решава, че вече не харесва половия атрибут на своя избраник.

Изглежда, че и от секс може да боли глава. Индиец се развел, защото съпругата му навсякъде и по всяко време била предразположена към страстни преживявания, което принудило мъжът да взима медикаменти за подобряване на либидото. Жена от Саудитска Арабия пък напуснала мъжа си, защото разбрала, че в телефонния си указател той я е записал под името на известния затвор "Гуантанамо".

Вижте още: Защо мъжете ни напускат: 10 реални причини

Неотдавна телевизия Ей Би Си съобщи за друг любопитен случай, в който папагал издал на собственичката си, че съпругът й е изневерил. Сред другите най-странни причини за развод е "осиновяването" на 550 котки, заради които не останало място за съпруга и той бил принуден да напусне семейното гнездо, посочва БГНЕС.

Друг 15-годишен брак пък се разпаднал, защото мъжът чистел постоянно и бил вманиачен по хигиената. Освен това един мъж поискал развод, защото съпругата му се влюбила в кон. На последно място в класацията е историята на 99-годишен мъж, който не могъл да прости на 96-годишната си съпруга изневяра от 1940 г.Добави коментар