Най-разпространените травми в креватния спорт

300
Най-разпространените травми в креватния спорт

И най-опасното място за секс е...

18 милиона англичани, или всеки трети, са получавали трябва по време на полов акт. Това сочат проучвания на учени от Англия. При 40 % от тях травмата не е била усетена заради порива на страстта и е установена едва на сутринта.

5 % от пострадалите са били принудени да излязат в болничен.

Кои са най-честите травми по време на секс? Сигурно се чудите каква ще е тази травма, че да е препоръчително да си стоиш у дома, докато не се излекува?

Спортувам заради секса

Проучванията на учените сочат, че това са: натъртвания, навяхвания на китките и глезените, коленете и изкълчвания на пръсти.

Разбира се, сексуалните травми често са провокирани от въображението на любовниците – Внимание! Опасно място! А кое е най-опасното място – оказва се, това е диванът!

Второ по застрашителност е стълбището. Следват сексът кола и под душа. Също така опасни, но в по-редки случаи, са столовете, кухненските маси, тоалетната чиния и офисните шкафове.

Вредните навици в леглото

Всеки десети пострадал е падал по време на секс от леглото. Един от 50 анкетирани пък е падал от пералнята, улисан в любовни ласки.
 Коментари

Коментар: 1

През 1993г. в курвенския хотел в КК "Албена" - Добруджа изкараха едни спретнали си групов секс върху бидето в банята. Бяха целите нарязани поради счупване на бидето. :) От Варна бяха.

Този коментар е цензуриран!
Ако искаш да го прочетеш натисни ТУК.


  • 1

Добави коментар