Най-практичните подаръци

1695
Най-практичните подаръци

За новородено

Вижте какво наистина ще влезе в употреба на младата майка и никога не е излишно, когато в къщата има бебе.

1. Памперси

Наистина добра идея. Памперсите са най-голямото перо в бюджета на семейството, когато става въпрос за бебето. Най-добре си спомнете колко килограма се е родило детето и тогава изберете номер. Всяка майка има предпочитания към различна марка, затова попитайте.

2. Козметика

Всички майки ползват бебешко олио, пудра или мляко. Остава само да се поинтересувате коя е предпочитаната марка. Някои компании дори предлагат пакети за новородено, опаковани в симпатични кошнички.

3. Пелени

Никога не са излишни. Дали да се постеле с тях подложката за преповиване, да се подложи под бебето в количката или пък да се завие - пелените са неделима част от живота през първата година на новороденото.

4. Бодита

Най-използваната дреха от майките. Изберете ги по-големи и непременно ги съобразете със сезона - ако сте купили за шестмесечно бебе, изчислете дали детето ще е на толкова през лятото или зимата.

5. Лигавници

Най-праната част от облеклото. Практически след всяко хранене. Разбира се, те влизат в употреба, когато детето мине на твърда храна, но това не пречи да подарите няколко и на новороденото. Все пак бебетата доста се лигавят, нали?

Вижте и кои са най-лошите и най-добрите бебешки подаръци.Добави коментар