Най-популярните заблуди за секса

277
Най-популярните заблуди за секса

Мъжете и жените често попадат в капана на сексуалните заблуди

Мъжете и жените често попадат в капана на сексуалните заблуди заради информацията за интимния живот, която попиват от телевизията, списанията и интернет. Сексолозите събраха "колекция" от най-популярните заблуди по въпроси на секса сред представители на силния пол, съобщава специализираното електронно издание sex-news.ru.

Заблуда №1: удоволствието на жената зависело от размера на органа на мъжката гордост. Тази заблуда, втълпявана от медиите, води до многобройни мъжки комплекси. Качеството обаче на половия акт зависи не само и не толкова от размера на определен орган, колкото от настроението, желанието и опитността на мъжа, от въображението му и уважението към партньорката му.

Заблуда №2: жената искала половият акт да бъде продължителен. Всъщност половият акт, който продължава няколко часа, е плод на фантазията на режисьорите на еротични филми. Средно нормален полов акт продължава от 10 до 12 минути и точно това време е достатъчно както за мъжа, така и за жената да изпитат удоволствие и щастие.Заблуда №3: жените се стесняват да говорят "за това". Пред непознати мъже нито една представителка на прекрасния пол няма да поведе подобни разговори. Но с любимия си човек повечето жени искат да бъдат откровени. С повече или по-малко стеснителност те ще се съгласят да обсъдят с партньора интимната страна от съвместния им живот.

Заблуда №4: жените харесват мъжете с опит. Разбира се, дамите ще предпочетат партньор, който има някакъв опит не само на теория, но и на практика. Но не е задължително представителят на силния пол да има академично звание в сферата на интимните отношения. В крайна сметка жената ще научи сама мъжа какво иска от него.

Заблуда №5: жената има нужда идеално красиви мъже. Това не е така. По собственото им признание жените търсят мъже, които са идеално нежни, идеално страстни, идеално гальовни и идеално внимателни. Ако мъжът отговаря на всичките тези изисквания, жената едва ли на първо място ще гледа външността му.Добави коментар