Най-неприятните песни

44
Най-неприятните песни

Love Is All Around оглави класацията

Популярно британско музикално списание подреди списъка на най-неприятните песни на 90-те години. Селин Дион, Рики Мартин и Cranberries са част от антикласацията.

На върха се оказа шотландската група Wet Wet Wet с хита си Love Is All Around. Изключителната популярност на песента и фактът, че е част от емблематичния филм "Четири сватби и едно погребение" обаче не я спасиха от първото място.

След нея се нарежда част от саундтрака към още един хитов филм. My Heart Will Go On на Селин Дион заема второ място в списъка. И въпреки че песента към "Титаник" спечели "Оскар" и "Златен глобус", а и е гарнирана с прекрасния глас на Дион, очевидно е омръзнала и на меломаните, и на киноманите.

Бронзов медал и третото място се падна на Fatboy Slim с Praise You. Парчето на първо слушане е заразително, но странният клип и още по-нестандартните танцови движения явно не са се харесали на ценителите., предполага ТВ7.

Limp Bizkit, Savage Garden и Cranberries също са попаднали в неприятната класация. Интересното е, че и латино звездата Рики Мартин е изпял нещо, което влиза в списъка с неприятните изпълнения.

Не е ясно по какви критерии са подредени песните и вероятно мнозина няма да се съгласят с подобна класация, но пък тя е прекасен повод да си спомним любими изпълнения от близкото минало.Коментари

Коментар: 1
песни

Всички песни от посочените ми харесват, не знам защо и по какви критерии са избрани за най-неприятните.


  • 1

Добави коментар