Най-лошите хотели в Европа

289
Най-лошите хотели в Европа

Вижте къде да не отсядате никога

Няма нищо по-лошо от това да се настаниш в хотелската си стая и да установиш петна, следи от предишните гости или хлебарки и мишки.

TripAdvisor.com състави списък с 10 хотела, които да избягваме при престой в Европа на база мненията на туристи. Добрата новина е, че липсва български представител в листата.

10. Hotel The Globe в Амстердам - 65% неодобрениеСтаите тук са мръсни, а шумът непоносим. Най-непоносима откъм чистота бе банята, споделя посетител на хотела.

9. Hotel de Lantaerne в Амстердам - 74% неодобрениеПлъхове в стаята - без коментар

8. Hotel Manofa в Амстердам - 75% неодобрениеНай-лошият хотел, в който съм бил някога. Счупени прозорци и стени, мърсотия и дим, както и отвратителни тоалетни, цитира турист profit.bg.

7. Blair Victoria & Tudor Inn Hotel в Лондон - 80% неодобрениеПейката в парка е по-чиста от този хотел.

6. Hotel Y Boulevard в Амстердам - 86% неодобрениеСчупено легло, скъсани килими, плесен и влага.

5. Corbigoe Hotel в Лондон - 86% неодобрениеДокато бяхме навън, човек от персонала взе ключа ни от стаята и се промъкна в нея. Открадна ни мобилен телефон, включен да се зарежда.

4. Cromwell Crown Hotel в Лондон - 86% неодобрениеХотелът е мръсен. Има дървеници и плъхове. Моля Ви, не идвайте тук.

3. Club Aqua Gumbet в Турция - 90% неодобрениеКакво отвратително място. Платихме за all inclusive, а получихме лоша храна и топла бира. Дори и кучето ми не искам да спи там.

2. Park Hotel в Лондон - 94% неодобрениеЛеглата бяха толкова мръсни, че сложихме собствените си кърпи, за да спим на тях.

1. Altin Orfe Hotel в Турция - 95% неодобрениеХраната бе отвратителна, а басейнът изглеждаше така, все едно никога не е чистен.Добави коментар