Най-изгодните оферти за аll inclusive през юни

85
Най-изгодните оферти за аll inclusive през юни

Все още има време за изгодни оферти

Според статистиката българите на възраст между 18 и 24 години отделят най-малко средства за почивката си на морето – под 500 лв. Бюджетът на хората между 35-44 години е малко над 1000 лв., а на тези между 45-55 години – около 900 лв.

Следващите оферти за ваканция през юни на база all inclusive ще задоволят всички възрастови групи. Те се движат на цени около 600 лв. за двама души:

Четиризвезден хотел в Албена предлага нощувка в двойна стая на база all inclusive за 61 лв. Той се намира на първа линия, а в цената се включват чадър и два шезлонга на плажа. Общата сума за петдневна ваканция за двама в курорта излиза 610 лв.

Почивката на база all inclusive в четиризвезден хотел в Слънчев бряг до 17 юни излиза 225 лв. на човек за пет дни – или 550 лв. за двама в двойна стая, посочва profit.bg.

Във втората половина на юни можете да почивате в Приморско срещу 57 лв. на вечер на база all inclusive. Предложението е на четиризвезден хотел в центъра на града, който се намира на 200 м от плажа. Така офертата за двама е на цена от 570 лв. за пет нощувки. Цените за началото на юни са по-ниски - 51 лв. на вечер.

30 лв. дневно за лятна почивка в планината

По-високи са цените за нощувка в Созопол. Ако искате да си резервирате стая на база all inclusive в четиризвезден хотел в близост до града, ще трябва да платите 93 лв. Офертата важи за първата половина на юни. Сумата за петдневна почивка за семейство от двама души е 930 лв.

До 7 юни в Златни пясъци също могат да се намерят изгодни оферти. За пет дни в двойна стая в четиризвезден хотел на база all inclusive семейство ще трябва да плати 810 лв. След този период цената на нощувката скача на 103 лв. до средата на юли, а след това – на 126 лв.

Ако ви харесва Бяла, то това е една от най-изгодните почивки, които ще можете да си позволите това лято. Двама в хотел с четири звезди и all inclusive ще могат да се къпят в морето пет дни за 640 лв. Предложението е за апартамент, в който могат да се поберат четирима възрастни.

В Обзор в началото на юни можете да намерите двойна стая на база all inclusive срещу 68 лв. Така петдневната почивка за двама излиза 680 лв. в четиризвезден хотел на първа линия.Добави коментар