Най-добрите бебешки подаръци

802
Най-добрите бебешки подаръци

При раждането или за кръщенето

Изборът на подарък винаги е трудна работа. Обикновено се водим от интересите и нуждите на човека, на когото го правим. Когато става въпрос за бебе обаче, това далеч не е ориентир.

Практиката е показала, че най-добрите подаръци за новородено са тези, от които имат нужда родителите му. Най-лесно е да ги попитате, а ако искате да е изненада, проучете въпроса чрез общи приятели или роднини.

Също добър вариант са подаръците, които остават за спомен. Всичко, свързано с израстването на детето, е скъп спомен за родителите. Ето няколко варинта какво да подарите, за да им помогнете да го запазят.

Рамка за снимка
На пазара у нас вече се предлагат луксозни рамки за снимки във формата на детска количка, на торта, за да се увековечи първата годинка или пък като биберон. Изборът е голям. И тъй като в повечето случаи тези предмети са метални, можете да гравирате подаръка.Комплект за отпечатъци
Днес техниката ни дава какви ли не възможности. Включително и комплект, чрез който майката може да направи отливка на крачетата и ръчичките на бебето и да ги запази за идните поколения.

Сребърна лъжичка
Ето един традиционен подарък. Често се прави при раждането на бебето или при кръщаването му. Разбира се, мъникът никога няма да използва приборите, но пък може да стане традиция те да се предават в семейството.Кутия за акта за раждане, кичурче коса и първото паднало зъбче
Този комплект няма как да не влезе в употреба. Винаги е полезно да съхраняваме акта за раждане на детето на сигурно място. За родителите не по-малко важно е това да се случи и с първия кичур коса на детето им, както и с първото зъбче.

Комплект монети за раждане
Банките у нас предлагат комплекти монети за новородено. Те се предлагат в златен и сребърен вариант и са страхотен подарък, който ще се предава в семейството.

Вижте и кои са най-лошите бебешки подаръци.Добави коментар