Направете си детски гардероб

599
Направете си детски гардероб

Вижда ви се трудно? Не е.

Търсите детски гардероб? На пазара има хиляди предложения за обзавеждане на детска стая. Повечето обаче се продават в комплект, а цените - щеше ви се да не бяхте ги поглеждали. Какво да направите? Ами, детски гардероб. Вижда ви се трудно? Не е.

Какво ви трябва? На първо място обикновен гардероб, който да декорирате. Събразете го с мястото, с което разполагате, както и с това колко дрехи има детето. Помислете си и как ще изглежда на фона на останалите мебели в стаята. Ето и няколко идеи за декорация.

Гардероб "Море"

Ще ви трябва синя боя, за да смените цвета на гардероба. Набавете си и стикери с лодки и морски животни, както и един декоративен пояс, какъвто можете да намерите в магазините за сувенири. След като боядисате гардероба в синьо, в долната му част нарисувайте вълни с бяла боя - не са трудни за изпълнение и не изискват кой знае какво умение.

Изчакайте да изсъхне и на дясната врата закачете пояса с лепило за дърво. Другата врата можете да декорирате със стикерите с лодки. Залепете ги така, че да изглежда, че се носят по гребена на вълните. В самите вълни залепете риби.

На вътрешната част на лявата страна на гардероба, ако мястото го позволява, можете да залепите снимка на малчугана с моряшка фуражка, фланелка и шалче. На другата врата закачете декоративна котва и порядъчно количество миди.

За декорация на закачалките ще ви трябват гумени риби. Пробийте им дупки, през които можете да прекарате металната част на закачалката. Ако имате място за кошове за чорапи или други малки дрехи, можете да купите такива на морска тематика.

Гардероб "Принцеса"

Набавете си розова боя, няколко метра лилав тюл, две огледала и лилава детска чантичка. След като боядисате гардероба, измерете добре вратите му и залепете двете огледала така, че когато се затворят, да се образува едно голямо. Направете рамка на огледалата с тюла.

В горния десен ъгъл на гардероба залепете няколко декоративни пеперуди. Същото повторете и в долния ляв ъгъл. За вътрешната част на лявата врата ще ви трябват няколко снимки на малката принцеса, облечена с различни тоалети. Направете й нещо като колаж, като залепите цветчете, където сметнете за нужно.

На вътрешната част на дясната врата на гардероба закачете детската чанта. Изберете такава, която се затваря плътно. Напълнете я с принадлежности за коса - шноли, ластици и каквото друго използва детето.

Гардероб "Колички"

Трябва ви синя боя, една излязла от употреба писта и стикери на коли. След като боядисате гардероба, залепете частите на пистата, така че да могат да се отварят вратите. След това налепете стикерите - нека изглежда така, че количките се движат по пистата. От неизползвани лепенки за писта можете да налепите пътни знаци.

За дясната страна на гардероба можете да купите несесер на коли - често се срещат такива на Маккуин Светкавицата. Напълнете го с малки колички. За лявата страна на гардероба изберете снимка на малчугана как кара кола с тати. Украсете наоколо със стикери коли. За закачалките използвайте гумени колички.

Гардероб "Градина"

Трябва ви зелена боя и много декоративни цветя. Ако ви бива в рисуването, можете да направите една цветна градина. Ако пък не, комбинирайте различните цветя така, както ви харесва.Добави коментар