На ТИ с финансите

133
На ТИ с финансите

Как да оптимизираме бюджета си за учебната година?

Началото на учебната година е вълнуващ момент за всички деца. А за техните родители това е и момент за нейната подготвка, период на допълнителни разходи.

През септември „На ТИ с финансите” ще помогне на всички родители да се справят възможно най-гъвкаво с тези разходи и ще им предостави начин как да управляват своя бюджет по-добре.

На страницата www.natisfinansite.bg и за първи път във Facebook ще има лесно разбираеми и конкретни съвети и решения, за да се отговори на основните въпроси, които всяко семейство си задава в началото на учебната година:

Какви разходи предстоят с началото на учебната година?

Как да оптимизирате бюджета си за учебната година?

Какво да направите, когато изпитвате финансови затруднения?

Предоставена е лесно разбираема информация за разходите, които да бъдат взети под внимание (мебели, канцеларски материали, дрехи, обяд, транспорт и т.н.), както и решения за справянето с тях.

Посетителите на страницата имат и възможността да изтеглят и симулатор за управление на годишния бюджет, за да предвидят и по-добре да разпределят своите бъдещи ресурси и разходи, като например тези за учебната година.

"Стартирахме „На ТИ с финансите” през юни, с идеята да можем да предложим съвети и експертно мнение за потребителите. От този момент насам, благодарение на нашия опит и ежедневните ни взаимоотношения с клиенти: техните мнения, въпроси и коментари, непрекъснато надграждаме тази новаторска концепция за комуникация.

Само след няколко месеца от своето създаване, „На Ти с финансите” е харесвана от 70% от анкетираните в проучване за удовлетвореността. И днес, ние правим нови стъпки напред с тематичното разширяване на обхвата на съветите и чрез споделянето им на нова комуникационна платформа - Facebook", сподели Уили-Пиер Абал – Директор „Маркетинг и комуникации” в Societe Generale Експресбанк.Добави коментар