Майка уби пет от децата си и скочи пред влака

2381
Майка уби пет от децата си и скочи пред влака

Те са били на една, две, три, шест и осем години

Пет деца са намерени мъртви в апартамент в Западна Германия, съобщи полицията. Местните медии съобщиха, че са били убити от майка си, която по-късно се е опитала да се самоубие.

Децата са открити в частен апартамент в град Золинген в провинция Северен Рейн-Вестфалия, съобщи полицията, без да дава повече подробности. Те са били на една, две, три, шест и осем години, според „Билд“. Съседи споделиха, че полицаите не са сдържали сълзите си на излизане от жилището.

По-късно майката се е хвърлила пред влак, но е оцеляла със сериозни наранявания, се казва в доклада. Взета е под полицейска защита.

Според „Билд“, бабата на децата се е обадила в полицията и е съобщила, че дъщеря й, на 27 години, е убила пет от децата си и вероятно е избягала с другото си дете с намерението да се самоубие. По-късно 11-годишният син на жената е открит невредим.

Майката е пътувала до централната гара в Дюселдорф, на около 35 километра, където е скочила пред влак, съобщава „Билд“. Тя е спасена между две от линиите и е откарана в местна болница за лечение, съобщи националната информационна агенция ДРА, позовавайки се на спешните служби. Разследванията продължават, съобщиха от полицията

Добави коментар