Майка превърна децата си в роби

77
Майка превърна децата си в роби

Гадателка й предсказала, че това е добро за тях

Майка е превърнала двете си деца в роби, след като гадателка ѝ предсказала, че това е правилното решение за тяхното развитие.

Няколко седмици след срещата с неизвестна врачка, британката Линда Клеписън започнала да затваря десетгодишния си син и шестгодишната му сестричка в стаята им и да ги наказва.

Деспотичната майка ги хранела единствено със сандвичи и премахнала от стаята им всякакви играчки, матраци и завивките към тях. Лишила децата си и от каквото и да е осветление и вместо да ги изпраща всяка сутрин на училище, ги принуждавала да работят като волове.

Впоследствие 46-годишната жена от Източен Йоркшир е призната за виновна по обвинение, че е малтретирала системно децата си и е вкарана зад решетките за период от 18 месеца, отбелязва The Telegraph. Съдията по делото Майкъл Метийър нарече случая "трагичен" и подкрепи децата за смелостта да свидетелстват срещу собствената си майка, съобщи novini.bg.Синът на Линда е разказал пред съда, че заедно със сестричката му са били третирани като кучета. Дъщерята, от своя страна, споделила, че майка ѝ е остригвала косата ѝ до корен поне пет пъти, за да я накаже.

Съдията по делото обаче съчувства и на майката на децата. Според него Линда Клеписън е променила мирогледа си към странна и алогична посока, защото е претърпяла адски силна ментална метаморфоза.

Майкъл Метийър обаче заявява, че не е сигурен дали подобна метаморфоза е била продиктувана от предсказанията на гадателката. От своя страна, майката садист настояла пред съдебните заседатели, че децата ѝ лъжат и на този етап не обмисля помиряване с тях.Коментари

Коментар: 1

Тая жена изобщо не е трябвало да ражда деца, нямаше ли врачка да й го каже това, преди да забременеее!!!!


  • 1

Добави коментар