Малките жестове

146
Малките жестове

Ключът към женското сърце

Почти всички мъже искат да се харесат на жените, но някои не знаят как да го направят, а други са твърде мързеливи, за да намерят начин да свалят една жена. Няколко съвета на руски специалисти ще помогнат на силната половина на човечеството да привлече купища обожателки, посочва БГНЕС.

Правило номер едно – бъдете романтичен, защото момичетата обичат да бъдат ухажвани. Независимо от факта, че еманципираните жени са на всеки ъгъл, повечето от все пак искат да видят загриженост и внимание от страна на половинките си.

Романтиката не е само вечеря на свещи и серенади под прозореца, напомнят специалистите. Едно "Добро утро, скъпа" или някой друг мил SMS през деня вършат същата работа.

Всяка жена оценява, когато партньорът й помни "важните дати" като годишнини и рождени дни. Можете да си спомните първата целувка и да измислите изненада, за да си припомните този вълнуващ момент.

Не забравяйте, че ключът към женското сърце се крие в малките жестове – изненадваща екскурзия през уикенда, билети за кино или ако нямате време за толкова, едно цвете или любимите й бонбони ще свършат същата работа.Коментари

Коментар: 1

изобщо съществуват ли мъже романтици


  • 1

Добави коментар