Magniflex – пазарувай информирано

34
Magniflex – пазарувай информирано

Търсиш цялостна система за сън?

Намаления, отстъпки, наградни игри. В последната година пазарът е все по-изобретателен. Адаптивност, гъвкавост, качество и оригинален подход са вече задължителни условия за успешен бизнес. Високата конкуренция и динамичния пазар носят полза за клиента – по-добро качество, по-високо ниво на обслужване, избор.

Пазарът за матраци не е различен. Дори напротив, конкуренцията на марки и промоции в сегмента е по-силна от всякога. Но дали клиентът има полза от прекалено много избор?Magniflex е една от марките за сън на българския пазар, която предоставя информиран избор. За пореден път марката прави кампания, основана на комуникацията с клиента. Само потребител, който държи на информираното вземане на решение, може да спечели много повече.

Magniflex продължава пролетната си кампания с есенен епизод 2. Потребителят се включва в игра (в интернет или със SMS) и печели уникален код отстъпка. Любопитното е, че този път Magniflex се насочва към хората, които търсят повече от един матрак.

Кампанията дава шанс на потребителя да има цялостна система за сън – матрак, рамка, възглавница, протектор. Колкото повече неща избере клиентът, толкова повече спестява.Добави коментар