Любовта на известните: Мъжете на Марлене Дитрих

126
Любовта на известните: Мъжете на Марлене Дитрих

Нека си припомним кои мъже са карали сърцето на Марлене Дитрих да бие по-бързо

Разкошната блондинка определено е умеела да съблазнява – списъкът на поклонниците й е може би по-дълъг от списъка на ролите й в киното. Но кого е обичала самата актриса? Нека си припомним кои мъже са карали сърцето на Марлене Дитрих да бие по-бързо.

Защото истината е, че те не са много! Рудолф Зибер - любов от втори поглед Младата Мария Магдалене (Дитрих сама си измислила сценичния псевдоним, сливайки двете си имена) се влюбила безумно във високия рус хубавец на снимачната площадка (Зибер бил асистент-режисьор).

Родителите обаче не й позволили веднага да се омъжи за него. Майка й Йозефне настояла любовта им да премине през изпитателен срок, който Руди издържал успешно. Година по-късно, на 17 май 1923 г. двамата се оженили. На 13 декември 1924 г. се родила и дъщеря им Мария-Елизабет – първото и единствено дете на бъдещата звезда. „Той беше мил и нежен, можех да му се доверя. Това чувство остана неизменно през всичките ни години заедно. Доверието беше взаимно и безусловно“, разказва по-късно Марлене за своя пръв и единствен съпруг. Двамата живели заедно само пет години, но така и не се развели. Бракът им на съвременен език бил отворен. Скоро след раждането на дъщеря си Дитрих прекъснала сексуалните контакти с мъжа си, а Руди си намерил любовница – младата балерина Тами (Тамара Матул).

ВИЖ ЦЯЛАТА СТАТИЯ ТУК Добави коментар