Lidl България с игра за родители

448
Lidl България с игра за родители

Искате ли да спечелите награди от продуктовата линия на Lidl България Lupilu, предназначена за бебета и малки деца?

Искате ли да спечелите награди от продуктовата линия на Lidl България Lupilu, предназначена за бебета и малки деца?

Включете се в играта във Facebook страницата на Dete.bg, като отговорите на въпроса: Какви продуктови групи, освен добре познатия детски текстил, включва марката Lupilu?

10 късметлии ще спечелят комплект еднократни подложки за повиване, мокри кърпи и био пюрета.

Срокът за участие е от 23 януари до 6 февруари, включително. Повече за марката можете да откриете тук, а тук можете да се запознаете с общите условия на играта.През април 2018 г. Лидл България обяви новата си продуктова линия Lupilu, предназначена за бебета и малки деца.

Това е една от малкото марки, на които Българската педиатрична асоциация дава своя знак „Препоръчано“, а на родителите е позната с висококачествените акционни бебешки и детски дрешки, включително от биопамук.

В продуктовата линия има повече от 40 артикула, необходими при отглеждането на детето. Ето какво включва тя: 

Пелени
Пелените с марка Lupilu са дерматологично тествани от института Dermatest Германия, анатомични и с високо качество. Предлагат се в различни размери, като размер 1 (2 – 5 кг.) е снабден със специална лента за отчитане пълнотата на пелената.

Храни
Храните от серията Lupilu са от сертифицирано био производство и предлагат вкусови вариации за бебета от 5 месеца до плюс една година. Освен тях, веригата предлага и бебешки бисквити, плодови закуски и хранителни барчета.

Продукти за хигиена
Тази категория включва различни видове мокри кърпички, включително за чувствителна кожа, подложки за повиване, клечки за уши, памучни тампони, подложки за кърмачки и лигавници за еднократна употреба.

Перилни препарати
Lupilu предлага течен перилен препарат и омекотител, които са подходящи за нежната бебешка кожа.

Козметика
Марката ще предлага и висококачествена бебешка козметика, включваща два вида крем, гел за измиване, бебешко олио и шампоан. Артикулите ще влизат в продажба поетапно в близките няколко месеца, като към момента е наличен детски сапун.

Когато става дума за детски продукти, качеството винаги е основен приоритет, затова и всички Lupilu продукти са тествани и сертифицирани от водещи международни институти, както и от Българската педиатрична асоциация. Продуктовата линия  е още една стъпка от ангажимента на Lidl в подкрепа на младите семейства с деца. 

Добави коментар