Край на секса?

81
Край на секса?

Срещу какво?

Жените са готови да се откажат от сексуалния живот за период между една и три години, ако имат правото да пазаруват без ограничения и им се решат финансовите проблеми, показва ново проучване.

Социолози от САЩ и Великобритания провели забавно интервю за ролята на секс в живота на жените в тези две страни. Те се опитали да разберат до колко жените биха заменили интимните ласки и при какви условия.

Както се оказа, по-голямата част от анкетираните са готови да забравят за интимния си партньор в период между 1 и 3 години при условие, че американките получат шанса да обогатяват гардероба си постоянно, а британките решат всичките си финансови проблеми.

По-голяма част от анкетирани могат да се откажат от секс максимум за година и половина, докато 2% от участничките могат да забравят за него за 3 или повече години.

Когато ги попитали какво повече ви разочарова скъсана дреха или липсата на секс за един месец, 61% отговорили, че се разстройват много повече заради дрехите.Интересен момент е, че представителките на слабия пол са готови да носят любимите си джинси, докато не станат кръпки. Те признават, че държат в гардероба си любимите дрехи средно 12,5 години - с година повече, отколкото е средната продължителност на брака.

Малко по-малко от половината жени (48%) признават, че се чувстват по-уверени и секси да излизат без придружител, но в красива вечерна рокля, отколкото в компанията на съпруг или приятел, но облечени в ежедневни дрехи.

Докато американките са готови да се откажат от секс за сравнително кратък период, то британките могат да се сбогуват с него и завинаги. 30% от тях отговорили, че в замяна на 2 милиона долара повече никога няма да спят с мъже през живота си.

При мъжете ситуацията е малко по-различна. 9 на сто от тях споделят, че повече никога няма да погледнат жена, ако не им се налага да работят, а 3% са готови да се откажат от секса, докато любимият им футболен отбор не стане шампион.

Едва 1% от силния пол могат да се откажат от секса в замяна на една нощ с идеала им за жена или безкраен запас от любимия им алкохол, посочва БГНЕС.Добави коментар