Красиви и млади без усилие? Прочетете това

177
Красиви и млади без усилие? Прочетете това

Няколко прости препоръки

Можете да сте млади и красиви и то без усилие. Основното правило е да се съобразявате с доста прости препоръки, които гарантират перфектен резултат.

На първо място, яденето на червени плодове и зеленчуци помага за запазване на свежия вид на кожата заради съдържанието на ликопен, който е мощен антиоксидант.

За първи път в проучване за външен вид специалистите съветват да избягвате социалните мрежи. Вместо тях гледайте комедиен филм или отидете на театър, защото смехът ни прави по-млади, образувайки единствено мимически бръчки от щастие, посочва БГНЕС.На трето място, грижете се за вашата кожа, като ексфолирате редовно мъртвите клетки. Добре е да избягвате ярките цветове лак за нокти и да пиете много течности. Хидратацията е гарант за младост, а зеленият чай поддържа еластичността на кожата.

Задължително е да използвате слънцезащитни продукти, дори в облачно време. Те помагат за предотвратяването на бръчки и старчески петна.

Липсата на сън също значително съкращава продължителността на живота, отслабва имунната система и прави хората податливи на заболявания.Добави коментар