Кралските ваканции

52
Кралските ваканции

Къде принц Уилям предложи брак на Кейт?

Къде обичат да почиват кралските особи? На този въпрос отговарят от туристическото издание Travel and Leisure.

През лятото техните скъпи яхти се закотвят най-често в курорти около Италия и Франция. През зимата пътуват към Карибитe. Около Коледа те обикновено карат ски в швейцарските Алпи.

Ето някои популярни курорти сред кралските особи, представени от profit.bg:

Принцеса Маргарет: Остров Сейнт Винсент и ГренадинСестрата на Кралица Елизабет обича да почива тук. Земята, върху която тя е построила вилата си, й е сватбен подарък. Вилата се дава под наем за 28 000 долара на седмица в разгара на сезона и за 18 000 долара на седмица в по-слабите периоди.

Принц Николаос: Спетсес, ГърцияГръцкият принц Николаос сключи брак тук, в хотел Посейдониан Гранд. Тук може да си наемете стая на цена от 311 долара нагоре.

Махарана Шриджи Арвинд Синг Мевар: Удайпур, ИндияГрад Раджастан е перлата в короната на Удайпур. Наричат го Венеция на Изтока заради многото езера. Тук са почивали Кралица Елизабет, кралските семейства на Дания и Испания, както и Мик Джагър. Дворецът, до който се стига само с лодка, е собственост на монарха Махарана и служи за хотел. Цените на двойните стаи започват от 825 долара.

Принц Уилям, връх КенияПринц Уилям е предложил брак на Кейт Мидълтън в хотел Rutundu Lodge, в планина в Кения. До този хотел няма път и се стига само по въздух или с коне, или вървейки пеша 7 мили. В книгата за гости Кейт е записала „Очарована съм от камините и свещите“. Принц Уилям е написал „Чакам с нетърпения следващия път.“ Цената на двойните стаи започва от 350 долара.

Кралица Елизабет и Принц Филип: Балморал, ШотландияКралицата идва тук в началото на август и си тръгва в началото на октомври. Тя обича пикниците и ездата. Тук през 1980 г. фотографите за първи път видяха лейди Даяна, която тогава бе само приятелка на Принц Чарлз. Когато кралското семейство не е в замъка, той е отворен за посещение от туристи.

Принц Чарлз: Клостерс, Швейцарските АлпиПрез зимата и пролетта тук може да видите всякакви кралски особи от различните краища на света. От 40 години насам Принц Чарлз посещава курорта Колстерс. Той отсяда в 5-звездния хотел Walserhof. През 2008 г. фотографите запечатаха тук целувка между Принц Уилям и Кейт Мидълтън. През 2009 г. Уилям доведе Кейт тук за една седмица. Те имаха собствено бунгало с прислуга и платиха 60 000 долара за една седмица.

Хуан Карлос и Кралица София: МайоркаКрал Хуан Карлос, Кралица София и техните семейства прекарват лятната ваканция в Майорка. Папараците са улавяли кралицата на шопинг из главните улици и да води внуците си във аквапарка. Кралят, който си пада по яхтите, често взема участие в регатите, които се организират тук. През август 2009 г. кралското семейство бе засечено на обяд с Мишел Обама.

Саудитското кралско семейство: Коста СмералдаПлажната ивица е пълна с вили на саудитски принцове. Тук принцеса Даяна прекара последната си лятна ваканция. Ако си нямате вила или яхта, може да нощувате в хотел Cala di Volpe. Цените започват от 725 долара на вечер.

Крал Абдула и Кралица Рания: Сен ТропеМнозина принцове идват тук, за да сменят обстановката, след като Коста Смералда вече им е омръзнала. Папараците уловиха вечеря между Кралица Рания и Наоми Кембъл в Клуб 55.

Датският принц Фредерик: СкагенПринц Фредерик и семейството му прекарват всяка лятна ваканция в датския град. Това е малко рибарско градче с население от едва 8 000 души, но много красива природа. Къщите са красиви, боядисани най-често в жълто и с червени покриви. В края на 19-ти век тук са живели много художници заради възможностите за красиви пейзажи. Техните творби са изложени в местния музей.Коментари

Коментар: 1
nqmam dumi

ehaaaaaa


  • 1

Добави коментар