Колко струва подготовката на детето за абитуриентския бал?

31
Колко струва подготовката на детето за абитуриентския бал?

Средствата, необходими на родителите за бала, нарастват с всяка изминала година

Има моменти, които се помнят до последния дъх и изпълват сърцата с топли спомени… Раждането, балът, сватбата бележат началото на нов етап от живота и всеки иска да сподели щастливия миг с близките, да организира запомнящо се тържество, да сбъдне мечтите и очакванията на своето дете. Тенденцията е изпращането на абитуриент да се превръща от скромно събитие в тесен семеен кръг в пищно тържество, събиращо стотици.

Средствата, необходими на родителите за бала, нарастват с всяка изминала година. Не всеки може да си позволи да посрещне разходите по организацията с парите, които получава от заплата.

Решението на финансовия проблем идва благодарение на бързите кредити, позволяващи онлайн кандидатстване, пестящи време, което е дефицит в разгара на подготовката. Бързият кредит без поръчител, без скрити такси, с приемлива лихва и възможност за разсрочване в случай на финансово затруднение е спасителен план за родителите, които нямат възможност да покрият разходите за дългоочакваното събитие. Необходим е само внимателен избор на фирма за бързи кредити – да има прозрачни условия и да гарантира сигурността на личните данни.

Колко струва балът?

  • Облеклото и обувките са съществено перо от бюджета. Цените на роклите варират от няколко стотин до няколко хиляди лева. Малко по-евтино излиза костюмът за завършващия господин.

  • Грим и прическа. Тук родителите с момчета могат да си отдъхнат. Тези, които имат момичета, ще се разделят със сума от порядъка на 150–300 лв.

  • Тържеството с роднините. Разходът зависи от броя на гостите и менюто. Може да коства от няколко стотин до няколко хиляди лева.

  • Фотографът. Със сигурност ще искате да запечатате вълшебните мигове. Тарифите на фотографите се различават съществено, но средно е добре да предвидите 300–500 лв.

  • Балната нощ. Различните заведения и градове предлагат различни куверти, средно около 100 лв. - незначителен разход в сравнение с предхождащите го.

Общата сума надхвърля бюджета на много домакинства. Дори онези, които са заделили парите, не са застраховани от неочаквано възникнали допълнителни разходи. Те могат да бъдат покрити с онлайн кредит до заплата, който позволява посрещане на внезапната финансова нужда, както и спокоен и щастлив празник.Добави коментар