Колела и тротинетки превземат центъра на София

44
Колела и тротинетки превземат центъра на София

На столичния бул. „Ал. Стамболийски“ всички любители на бордове, ролери, тротинетки и други почитатели на модерния и еко начин за придвижване из града ще могат да карат свободно от 10.00 до 16.00 ч. в участъка на булеварда между бул.„Княгиня Мария Луиза“ и бул. „Христо Ботев“

Тази събота (12.08) Столична община и Център за градска мобилност дават път на алтернативните начини за придвижване в градска среда.
“ТранСПОРТ на борд“ ще е новото забавление в лятна София на 12 август 2017 г от 10.00 до 16.00 часа.

На столичния бул. „Ал. Стамболийски“ всички любители на бордове, ролери, тротинетки и други почитатели на модерния и еко начин за придвижване из града ще могат да карат свободно от 10.00 до 16.00 ч. в участъка на булеварда между бул.„Княгиня Мария Луиза“ и бул. „Христо Ботев“.

Тази зона ще стане свободна от автомобили за няколко часа и ще се превърне в място за лятно забавление. Всеки, който иска да покара или да опита нещо ново - под формата на уроци по лонгборд или да се забавлява на ролери, може да се включи заедно с LongDayBoarding, Wild Berries, „Кахуна“, клуб „Парашутка“ и „Екстрйм скейт“.

За доброто настроение по време на уличиния фест ще се грижи DJ Skrugie, а streetart художници ще покажат своята визия за модерна София чрез графити, нарисувани на пана, с които по принцип се обозначават ремонтите на улици и булеварди в града. Няма да липсват и студенти напитки, осигурени от „Кока-кола“.

Организатори са Столичната община и Центърът за градска мобилност.


Добави коментар