Коледа в кутия за обувки

147
Коледа в кутия за обувки

Защото по Коледа стават чудеса

Всепризнат е факта, че на Коледа стават чудеса - хората отключват доброто в себе си и поглеждат света с други очи. Това е и една от причините по това време на годината хора с различни интереси да се обединяват около една и съща кауза.

Такъв е случаят и с младият екип на модния бранд Twelve O'clock, невероятните танцьори от Салса Ритмо Денс Студио, професионалните инструктори от Автошкола "АС Вавилон" и екипът на dete.bg, които стартираха общата си благотворителна кампания "Коледа в кутия за обувки" в края на месец ноември.

Целта на кампанията е да помогне на Национален Фонд "Свети Никола" да подари една по-весела Коледа на децата от домовете, с които работи. "Коледа в кутия за обувки" е благотворителна идея, която датира от 1999 година, която в началото не успява да набере особена сила. Едва 11 години по-късно може да се забележи сериозен бум, когато белгийската фондация "Самаряни" показва, че точно в тази година са се събрали 9.5 хиляди кутии.

Тази година можете да се превърнете в коледен герой за децата в неравностойно положение благодарение на благотворителната инициатива на Twelve O'Clock, Dete.bg, Salsa Ritmo Danse Studio и АС Вавилон. За всяка ваша дарена кутия Twelve O'clock ще добавя сумата от 10 лева.В инициативата може да се включите по следния начин:

1. Опаковайте кутия от обувки с цветни хартии;
2. Поставете в нещата, с които смятате, че ще зарадвате дете (лакомства, книжки, играчки и други);
3. Добавете нещо от себе си - снимка, бележка с послание или пък картичка;
4. Прикрепете етикетче, за да разберем дали подаръкът е за момче или за момиче;
5. Донесете го в:

- Магазин Twelve O'Clock на бул. "Ломско шосе" 2а, Търговски център "Надежда Маркет", Партер,

- Танцова школата Salsa Ritmo в Студентски град - ул. Йордан Йосифов № 8 Б, ет. 2.

- АС "Вавилон" - ж.к Връбница 2, бл. 632, вх. Д, Партер ( метростанция Бели Дунав)

- НЧ "Г.С. Раковски 1928", с. Драговищица, област София

Финалът на кампанията е 15.12.2015 г.Добави коментар