Кажи "Здравей"

53
Кажи Здравей

Подари усмивка

Замисляли ли сте се колко безценна може да бъде една усмивка от човека срещу вас на улицата и колко мило е едно "Здравей" от непознат?

Столични младежи ви канят на моста пред НДК, за да кажете заедно "Дотук с ежедневната самота и чувство на изолация! Дотук с егоцентрзма! Дотук с масовото интернет отчуждение и болно разделено общество!" Срещите са днес от 11 ч. до 13 ч., като, освен повече информация за кампанията, ще имате възможност да получите писмо от непознат, а и вие да напишете такова, съобщава bTV.

"Светът е създаден за общуване. А градът, в който живеем, трябва да има много места, които да осигуряват възможност на хората да общуват", категорични са младежите. Идеята им е мостът да се превърне в място, на което винаги ще поздравяваме непознатия, който върви срещу нас.

А пък ние ви уверяваме, че усмивката прави деня по-слънчев! Така че се усмихвайте повече - на улицата, вкъщи, на работа, с приятели, в градския транспорт, дори когато ви е гадно, тъпо, скучно и се чудите как да решите милионите лични, емоционални, работни и прочие проблеми, които упорито се трупат на главата ви. Просто се радвайте на слънцето и хората около вас! И им подарете по една ;-)Добави коментар