Кажи ми как спиш

176
Кажи ми как спиш

Хората, които спят по корем, са перфекционисти.

Позата на съня може да издаде доста за личността на човек, смятат психолозите. Наблюдавайки отдадения на сладка дрямка, специалистите могат да определят и голяма част от неговите проблеми, пише вестник "Монитор".

Хората, които спят по корем, са перфекционисти. Тази поза издава пълен самоконтрол и умения за планиране на живота. Положението на ръцете нямат значение за определяне на характера на човек при тази позиция на тялото.

Позата ембрион е най-често срещаната при спане. 41% от 1000 души прекарват така нощта. Господата я предпочитат два пъти повече от дамите. Хората, които спят свити на кълбо, са чувствителни и по-трудно приемат външния свят. Когато те срещнат някого за пръв път, се притесняват, но когато го опознаят, бързо се отпускат. Заради своята неувереност те често се поддават на манипулации. Позата ембрион показва, че човек се стреми да се отдели от външния свят, защото е неуверен.

8% от хората прекарват нощта в позата войник. Те лягат по гръб със събрани крака, а ръцете опъват плътно до тялото си. Спящите по този начин обикновено са тихи и сдържани. Не обичат много шум и определено имат високи стандарти за себе си и другите. Те са прями и уверени и обикновено постигат поставените цели. От здравословна гледна точка обаче тази поза може да доведе до хъркане.

Спящите като крале са център на внимание още от малки. Тя прекарват нощта по гръб с разтворени ръце и крака. Тази поза показва превъзходство над другите, откритост и умение за комуникативност.

Двойките 
Позата на съня при двойките също издава много за отношенията между тях. Партньорите не са убедени в своите чувства, ако мъжът лежи по корем и е обърнал гръб на партньорката си, като заема голямо пространство в леглото, а тя е свита на кълбо. Това е характерно за двойките, които не са убедени в чувствата си или пък от скоро са заедно.

Ако жената лежи по гръб, а мъжът е на една страна и може лесно да я обърне с лице към себе си, това пък издава близост. Хората, които спят по този начин се обичат и искат да са заедно от сутрин до вечер.Добави коментар