Караме се за пари

132
Караме се за пари

Ако делим парите, в семейството ни нещо куца

Най-травмиращите скандали в дома са не за изневяра, а за пари. Психологът Стоян Георгиев ежедневно се среща със семейства, които живеят в неразбирателство заради разпределянето на семейните финанси.

68-годишният Манол Христов има над 30 години семеен стаж. Той е главният счетоводител вкъщи и признава, че често основна тема в дома му са парите. Тайната рецепта за дългото съжителство в семейство Христови се корени в добрите сметки.

Според психолозите общия бюджет на съпрузите е показателен за връзката между тях, съобщи ТВ7. Специалистите са на мнение, че ако парите се разделят, то нещо в отношенията на партньорите не е както трябва.

Изправени пред риска да загубят апартамент или друга собственост, много често фамилията се обединява. Такива домакинства не рядко получават втори шанс от фирмите за събиране на вземанията.

Според специалистите глобалната икономическа криза е изпитание за всяко семейство. Колкото по-бързо се справи едно домакинство с проблемите в личните си финанси, толкова по-бързо ще излезем от кризата.Добави коментар