Как те нарича той?

2361
Как те нарича той?

Символика на слънце, кифличке, мила, златце и т.н.

Замираме, когато любимият ни мъж ни нарече любима, мила, скъпа моя…

Какво обаче се крие зад добре подбраното обръщение?

Любима – той се нуждае от грижа, нежност и ласка. Вероятно работата го изморява, а у дома търси внимание от страна на любимата жена. Ако можете да му предложите това, той ще бъде добър като кученце.

Рибке – този мъж е непостоянен по характер. Трудно можете да го задържите до себе си. Трябва да се потрудите за това. На първо място в отношенията с жената до себе си той търси спокойствие и тишина.

Златце и Скъпа – бъдете внимателни! Психолози твърдят, че това обръщение означава, че на подсъзнателно ниво мъжът размишлява за това, каква изгода може да извлече от вас.

Слънце – този мъж е уверен и убеден, че вие винаги трябва да изглеждате идеално! Вие сте неговото лице пред хората. Неговата визитна картичка. Трябва да блестите.... винаги.

Кифличке и Бонбонче (и други продукти за хранене) – с това нежно прозвище мъжът на първо място разглежда отношенията на битово ниво. Този мъж е убеден, че най-главното е да бъдете домакиня. Той залага на вашите умения да готвите, чистите, перете и да разрешавате домакинските проблеми.

Бебенце и др. подобни – този мъж мисли преди всичко за секс. Обича да експериментира в сексуалния си живот, да се весели и забавлява. Не е способен на сериозни отношения.

Мила – това обръщение говори за това, че мъжът до вас не обича интригите, скандалите и споровете. Те обича да се кара с другите хора и избягва такива ситуации.

Живот мой – дали не е възможно да има и друг живот с някой друг, някъде другаде?

Зайче – този мъж е хазартен тип. Той иска да си поиграе с вас. Подозрителен е и не отлепя очи от вас.

Кукло – увлечен е по вас, но не придава на отношенията ви голямо значение.

Лястовичке – той е достатъчно внимателен и напълно уверен в себе си.

Мишленце – той изпитва силна привързаност към вас, дори понякога е невъздържан. Твърде силно ви обича.

Поничке – такъв мъж се опитва да привлече вниманието ви с всички средства и да ви предпази от съперници.

Тигрице – той се отнася с уважеие към вашата самостоятелност. Готов е до известна степен да поддържате балансиран съюз.Добави коментар