Как се влюбват различните зодии?

2924
Как се влюбват различните зодии?

Представителите на различните зодиакални знаци усещат влюбването по различен начин

Представителите на различните зодиакални знаци усещат влюбването по различен начин, посочва Дарик радио. Вижте начина, по който вашата зодия усеща пеперудите в стомаха:

Овен

За Овена любовта е като горски пожар. Ако този зодиакален знак е готов на приключенски подвизи в името на обекта на чувствата си, значи желанието му за истински взаимоотношения е налице.

Телец

За Телеца любовта е тест за проверка на чувствата. Те имат нужда от време, за да потвърдят пред себе си увлечението си по новия човек в живота им. Предпазливи са, но са способни на компромиси в името на това връзката да потръгне по мед и масло.

Близнаци


Близнаците са общителни и гъвкави във взаимоотношенията си. Влюбването в представител на тази зодия ще е придружено с изненади и вълнения и едно е ясно - никога няма да се чувствате отегчени.

Рак

Ракът е дълбоко свързан с дома и семейния уют - затова той ще ви дари с топлината, която винаги ви е липсвала в любовните емоции. Отдаден, грижовен и всеотдаен - такива са Раците във взаимоотношенията си с човека, пленил сърцето им.

Лъв

За Лъвовете важи само едно правило, свързано с любовта - тя е всепоглъщаща. За тази зодия е характерно, че обича да е център на вниманието, но щом става дума за обич, нещата стоят по следния начин: Лъвът е напълно погълнат от еуфорията си по своята тръпка. Той мисли постоянно за нея, дори когато не са заедно.Дева


Ако има зодия, за която сравнението за пърхащите в стомаха пеперуди да е най-вярно, то това са Девите. Във влюбването те са плахи, но чувствата им са повече от искрени и отдадени. Трудно се решават на първа крачка , но любовта им е устойчива във времето.

Везни

При Везните влюбването се отразява разконцентриращо. Те са умели балансьори между красотата, хармонията и добротата и потънат ли в чувствата си, сякаш са "извън изправност". Любовта при тях се характеризира с мили малки нежни жестове, разбира се, обмислени перфектно предварително.

Скорпион

Скорпионите са първенци в любовта, която не познава граници и разбива стени. Имат ли чувства, те са смели, всеотдайни, а емоциите им са много дълбоки. Дори е възможно на моменти да проявяват собственическо надмощие над любимите си хора.

Стрелец

Стрелците са страстни, оптимистични и ентусиазирани в любовта. Когато са влюбени и чувствата им са споделени, те са щастливи и това ги вдъхновява да вървят напред. Тази зодия е най-продуктивна, целеустремена и мотивирана именно когато е успешна на любовния фронт.

Козирог

Козирозите са твърди и отговорни в любовните си взаимоотношения. Те влагат цялата си силна и енергия за това връзката им да върви добре. Обичат с идеята, че ще бъде завинаги. Няма да е лъжа, ако кажем, че за тях любовта е една безкрайна мисия, която се стараят да изпълняват прецизно и успешно.

Водолей

Водолеите искат да спасят света, а понякога в желанието си да бъдат полезни, забравят за собствените си чувства. Обикновено представителите на тази зодия се влюбват, когато най-малко очакват. В любовта са гъвкави и напълно замаяни от новите си усещания. За тях връзката е като нов непознат танц, който изучават заедно с половинката си.

Риби

Рибите са безнадеждно предани в любовта. Когато са влюбени, са безкрайно отдадени на любимия си, винаги мислят повече за него отколкото за себе си. Големи мечтатели са, но освен това за изобретателни що се отнася до това да зарадват половинката си неочаквано.

Добави коментар