Как се държат мъжете и жените в секса

6569
Как се държат мъжете и жените в секса

Разликите може да са ви убегнали

Жените и мъжете са абсолютно различни създания. Поради това в секса те се държат по свой начин. Сега ще ви разкажем за основните отлики. Групирали сме ги в „преди“, „по време“ и „след“.

Преди

Възбудените мъже предпочитат колкото е възможно по-скоро да преминат към главното действие – за тях дългите беседи са досаден процес. Поради това ще се постараят по-бързо да ви вкарат в леглото.

Жените имат по-различно възприятие към прелюдията. По принцип те се възбуждат по-бавно, поради това се стараят възможно най-дълго време да отделят на предварителните ласки.

По време

Мъжете рядко говорят по време на секс. Те може да изразят своята страст чрез действия, думи и фрази, но не и да водят разговори по време на акта. При жените обаче се случва точно обратното – те могат да разговорят дълго и нашироко по време на интимните ласки. Понякога това води до затормозяване на партньора. От деликатност на мъжете не им остава друго, освен да мълчат.

Жените освен това по време на секс често мислят за себе си – как изглеждат, какво мисли партньорът за тях и т.н. Мъжете пък се съсредоточават напълно върху усещанията си.След

След приключване на сексуалния акт, мъжете крайно рядко се впускат в дълги разсъждения за това, как е минало, обсъждайки най-дребни детайли.

Жените за ужас на мъжете са на другия полюс – те са склонни да направят анализ, да използват прилагателни и дори да назовават с ласкави съкращения за обозначаване на интимния орган на партньора си.


Добави коментар