Как да се целуваме: съвети от Том Форд

140
Как да се целуваме: съвети от Том Форд

За врата, косата, устните

Идва Денят на Св. Валентин – времето, в което страстите се разгорещяват. На фона на зимата и пощипващия бузите студ месец февруари ще ни обвие с горещи хрумвания и представи. Може да се каже, че зимата буквално си отива, щом температурите в сърцата ни така бързо се покачват с приближаването на празника на влюбените.

Преди време Том Форд пусна рекламна кампания. Тя изглежда не само елегантна, но и практична. От стилната реклама, дами, можем да извлечем няколко съвети как с целувки и докосвания да подлудим мъжа до себе си.

1. Обвийте ръка или ръце около шията му. Така ще придадете на целувката си повече страст. С ръце галете шията му – гарантираме ви, че партньорът ви ще бъде много доволен.2. Страстно хапете устните му. Целувката трябва да бъде трептяща и и сякаш недостатъчна да утоли страстта ви. Леките захапвания по устните добавят пикантност и емоция.

3. Отделете внимание на дрехата му. Дръпнете леко вратовръзката му или пък изкарайте нагоре в порива на страстта ризата от панталоните му. Мъжете обичат емоциите.

4. Не забравяйте косата. Проявете чувствата си и от време на време подръпвайте косата му.5. Задължително си сложете чувствено и предизвикателно червило. Нека партньорът ви бъде подобаващо маркиран!Добави коментар