Как да се радвате на по-добър секс

490
Как да се радвате на по-добър секс

Колко отговорности имат тя и той?

В ново изследване на учени от държавния университте в Джорджия се казва, че съвместното възпитание на детето и разпределението на отговорностите между съпрузите води до подобряване на сексуалния им живот.

Учените установили, че дамите, които в семейната двойка поемат върху себе си 60 % от отговорността по възпитанието на децата, изпитват неудовлетвореност от сексуалния си живот.

На свой ред съпругите, които имат възможност да поделят тази отговорност поравно с мъжете си, определят сексуалния си живот като добър и удовлетворяващ.

6 мъжки еротични фантазии

За наше съжаление, няма никакви данни за това как се чувстват мъжете и в двете ситуации. Би било интересно да се надникне в техния начин на възприемане на обстоятелствата, а също така дали въобще ги вълнува удовлетвореността на партньорката им.

Смятаме да заместим подобаващо този дефицит като ви припомним 7-те вида секс, които е препоръчително редовно да практикувате в двойката:

1. Бавен секс По-скоро става дума за правене на любов, а не на секс. Продължителна прелюдия, плавни движения, наслаждаване на партньора… Истинско удоволствие!

2. Бърз секс Изгаряйки от желание, направо разкъсвате дрехите си и се сливате в едно. Понякога едва стигате до леглото, няма време за такъв преход. Бързият секс се характеризира с редица преимущества. Най-важното от тях е, че щом той присъства в отношенията в двойката, значи има страст – а това е ключово!3. Секс за един от партньорите Може да става дума за френска любов – минет или кунилингус. Доставяйки удоволствие на партньора, слушайки стоновете му, виждайки възбудата му, и вие ще се възбудите. А защо не сексът за един от партньорите да не премине в бърз секс, например?

44 секс фантазии

4. Успокояващ секс И такъв секс има! Той представлява прекрасен начин да свали напрежението, натрупало се след уморителен работен ден. При тази интимност е важен постоянният зрителен контакт с партньора и пълното отпускане.

Още...Добави коментар