Как да останем слаби и обвързани

136
Как да останем слаби и обвързани

Хората с брак тежат средно с четири килограма повече в сравнение с необвързаните


Би било жалко да се откажете от брак, само заради риска от напълняване. За да избегнете "капана" на затлъстяването, може да имате предвид съветите на диетолозите, които изготвиха списък с навиците на брачните двойки, водещи до увеличаване на обиколката.

На първо място на фигурата ви започва да вреди честото седене пред телевизора. За много двойки любимото занимание е да гледат филми и предавания. Не се притеснявайте, отслабването не значи, че ще трябва да се откажете от времето с партньора си.

Просто намерете начин да бъдете заедно и едновременно с това активни, с разходка в парка, каране на колело или секс. Изберете да отидете пеша до ресторанта, който сте избрали за вечеря, или посещавайте клуб по танци.

Грижата за децата също намалява теглото. Избягвайте да консумирате само пица, спагети или бургери, а хранете семейството си със здравословни ястия.

Друга стъпка, която можете да предприемете, за да сте в тонус, е да не си сипвате порции, големи, колкото на партньора. Много често количеството храна се променя, след като двама души заживеят заедно. Но мъжете по правило изяждат повече от жените, припомнят от БГНЕС.Добави коментар