Как да гадаем в новогодишната нощ

93
Как да гадаем в новогодишната нощ

Какво ли ви предстои през 2015-а година?

Овцата е покровителка на идващата 2015 година. Тя е същество, което обича всичко мистично и тайнствено, поради това в новогодишната нощ имате възможност да научите много интересни неща не само за бъдещата година, но и за себе си, своята личност и своето подсъзнание.

Предсказанията, направени в навечерието на новата година, като правило, са много достовени. В следващите редове ще имате възможност да опознаете принципите на гадаене по книга и с помощта на карти. Отнесете се напълно сериозно към процеса на гадаене!

Гадаене по книга

Запалете бяла свещ и пригответе химикалка/молив и лист хартия. Вземете любима своя книга, намислете си номера на една страница и изберете ред от тази страница. След това отворете книгата, намерете страницата и прочетете реда, който сте избрали предварително. Запомнете го. Сега затворете очи и помислете какви асоциации предизвикват у вас прочетени думи. Запишете всичко, което ви идва наум. Анализирайте написаното. Вашите изводите имат значение за бъдещия ви живот. Освен това ритуалът, който направихте преди малко, ще ви е от голяма полза за в бъдеще – ще разбере за себе си как можете да реагирате на събитията, които ви предстоят през 2015 година, и какви емоции те предизвикват у вас.

Нумерологично гадаене с картиНумерологичното изражение на 2015 година е 8. Необходими са ви 8 карти, за да направите гаданието. Именно те ще ви разкажат какви значими събития ви очакват през новата година. Предлагаме ви два варианта на гадаене:

1/ Вземете нова колода от 36 или 52 карти. Махнете от нея тузовете, поповете, дамите и валетата. Добре ги разбъркайте след това и извадете 8 карти. Разположете ги в редица – слагайте една след друга по реда на изваждане. Именно редът им ще разкаже за бъдещите събития в живота ви и последователността им на случване. Ако не знаете значението на картите, снабдете секнига за гадаене на картите, погледнете вътре значенията на картите, които сте извадили. Друга възможност е да потърсите достоверен източник на информация в Интернет.

2/ Разбъркайте добре картите и извадете 8 карти. Според последователността на изваждане, ето какво означават те:
Първата карта: някой или нещо ще ви помогне да постигнете най-важната си цел.
Втората карта: някой или нещо ще ви попречи да постигнете най-важната си цел.
Третата карта: някой или нещо ще изиграе съществена роля в кариерата ви.
Четвъртата карта: някой или нещо ще изиграе съществена роля в личния ви живот.
Петата карта: ще се сприятелите с някого.
Шестата карта: от някого или от нещо трябва да се пазите.
Седмата карта: някой или нещо ще стане източник на радост за вас.
Осмата карта: някой или нещо ще стане източник на беди и печал за вас.Добави коментар