Извънбрачните звездни деца

127
Извънбрачните звездни деца

Незаконните деца с известни бащи

Извънбрачните деца на знаменитостите са почти толкова известни, колкото и техните бащи. Вижте кои популярни мъже са кривнали от семейното огнище и това е дало резултат.

Мел Гибсън

 

Актьорът се сдоби с дъщеря по време на брака със съпругата си Робин. Роди му я Оксана Григориева, като малката се казва Лусия. Жената на Гибсън подаде молба за развод, след като истината обиколи Холивуд.

Еди Мърфи

Той също има извънбрачна дъщеря - Ейнджъл. Тя е резултат от кратката му връзка с бившата певица от Spice Girls Мел Би. Актьорът все още не е признал детето и дори не го е виждал, въпреки че ДНК тест потвърди бащинството му.

Стив Тейлър

Всъщност неговата извънбрачна дъщеря е не коя да е, а самата Лив Тейлър. Тя разбира, че е гледала истинския си баща по телевизията едва на десет години.

Арнолд ШварцнегерНеговото дете също разбра на десет години, че има известен баща. Скандалът с терминатора-губернатор избухна съвсем скоро. Оказа се, че той има дете от жена от домашния му персонал, която е работила за него 20 години. Той признал на съпругата си Мария това, едва след като свършил мандатът му във властта. В резултат на това двамата се разделиха след 25 години брак и четири деца.

Принц Алберт

Слуховете за трето извънбрачно дете на принца помрачи радостта от сватбата му. Заради тях годеницата му Чарлийн Уитсток за малко да се превърне в булката-беглец. Монархът вече има две извънбрачни деца - 6-годишният син Александър от бившата стюардеса от Того Никол Кост и 19-годишната дъщеря Жасмин от американския агент на недвижими имоти Тамара Ротола.Добави коментар