Изгубени в кадъра, отнесени от четката

72
Изгубени в кадъра, отнесени от четката

Тази неделя на "София диша"

Тази седмица организаторите от С Комюникейшън канят столичани и гостите на столицата на среща с киното и изобразителното изкуство.

На ул. "Цар Иван Шишман" тази неделя всеки ще може да види различни снимачни площадки. Ще срещнем актьора Ники Илиев в друго амплоа, това на режисьор.

Той ще представи дебютната си пълнометражна лента – "Чужденецът", като прожекцията ще е съпроводена от демонстрации на бойни изкуства от актьорите, играещи във филма.

Още едно премиерно заглавие ще бъде представено на фестивала – филмът "Кецове", един режисьорски дебют на Иван Владимиров и актьора Валери Йорданов.

Под шатрата на филма ентусиасти от всички възрасти ще могат да създадат свой собствен дизайн на кецове, съобщава hotnews.bg. За целта всеки желаещ ще получи хартиен модел на любимата обувка, както и маркери и бои, с които да го изрисува.

Продуцентска компания MediaPro Entertainment, която осигурява цялостното продукционно обслужване на най-успешното лятно музикално шоу у нас - "Гласът на България", ще даде възможност на всеки да се почувства като истинска звезда и да стане част от историята на предаването.

В специално създаден за целта сет за посетителите на фестивала ще бъде достъпен уникалния акцент в декора на предаването – стола на един от треньорите - Миро. Всеки, който желае, ще може да разгледа стола, да седне на него и да си направи снимка.

Под шатрата на "Мария куйн Мария" всеки гост ще може да разгледа специално направена селекция от Мина Кайе (художник костюми на едни от най-популярните съвременни български кинопродукции), на костюмни вариации на емблематични персонажи от история на киното.

Из целия "Шишман" ще бъдат разположени арт инсталации на млади и прогресивни артисти. Кирил Кузманов ще представи видео инсталация, Мина Минов ще провокира гостите на фестивала със звукова инсталация, Маша Лалич пък ще разбулва тайните на техниката декупаж.

"Стари градски улици" е арт инсталацията на един от организаторите на "София диша", Стъки Зиков, изработена от бракувани книги. Любомир Драганов ще представи инсталацията "Цар Иван Шишман №".

В постоянната програма на фестивала са забавленията за деца – клоун, арт занимания с "АртАтелие", фокуси, йо-йо демонстрации и обучения. За порастналите деца, ще има турнир по джаги, организиран от Българска федерация по футбол на маса, както и турнир по дартс.Коментари

Коментар: 4
Перезвоните

Перезвоните мне пожалуйста 8 (951) 644-95-98 Антон.

Коментар: 3
Перезвоните

Перезвоните мне пожалуйста 8(963)344-98-23 Антон.

Коментар: 2
Перезвоните

Перезвоните мне пожалуйста 8(911)994-83-34 Антон.

Коментар: 1
Перезвоните

Перезвоните мне пожалуйста 8 (921)943-27-14, Василий.


  • 1

Добави коментар