Идеалните извинения за изневяра

399
Идеалните извинения за изневяра

От какво трябва да се притеснявате най-много?

Фразата "Скъпа, отивам да поиграя малко голф" изглежда безобидна, но се оказва, че от нея жените трябва да се притесняват най-много.

Британският сайт за извънбрачни връзки IllicitEncounters.com установил, че 45% от мъжете използват голфа като извинение, за да излязат от вкъщи и да изневерят на партньорката си.

Второто най-популярно извинение е гледането на мотоциклетни състезания, което не е особено изненадващо, като се има предвид, че мъжете обичайно изпитват страст към колите и жените никога не задават въпроси в тази връзка.

"Не е необичайно мъжете да използват свое хоби като голф или интерес към бързи коли като извинение да излязат от къщи. Дори съм виждала мъже, които използват хобито си като прикритие за тайна връзка", казва говорителката на сайта Роузи Фрийман-Джоунс, цитирана от БГНЕС.Голфът е идеалното извинение заради продължителността на игрите. Те могат да траят цял ден, което означава, че мъжът може да отсъства часове наред от дома, без партньорката му да задава много въпроси.

Заради отдалечеността на голф игрищата мъжете могат да използват като извинение и липсата на покритие за това, че не са се обадили по-рано и така да запазят добрите си отношения с партньорката.

Игра на футбол с приятели е третото най-популярно извинение, като 14% от участниците в допитването заявили, че го използват редовно, за да излязат от къщи.

Използването на спорта като извинение за отсъствие от дома се оказва много популярно, тъй като съответно 11% и 2% от анкетираните казвали на партньорката си, че отиват да гледат крикет или ръгби.Изглежда, че риболовът вече не е популярно занимание за мъжете, тъй като едва 1% от участниците заявили, че използват риболовните уикенди като извинение за среща с друга жена.Добави коментар