И столицата на изневерите е...

169
И столицата на изневерите е...

Пазете половинката си на 15 февруари

Град Вашингтон, Окръг Колумбия, е политическият център на Съединените щати. Но вече за втора година се утвърждава и като столица на изневерите. Според най-новото изследване на портала AshleyMadison.com - сайт за запознанства, насочен към женени половинки, търсещи еднодневни афери, Вашингтон е "най-неверният град в Америка" вече втора поредна година.

"Титлата" се дължи на данните, събрани от сайта, според които градът е дом на най-голям брой регистрирани потребители, готови да изневерят, на глава от населението. На второ и трето място се нареждат тексаските Остин и Хюстън, предава БГНЕС.

Основателят и изпълнителен директор Ноел Байдърман обясни защо не е никак изненадан от резултатите и крайното класиране. "С оглед на огромното обществено внимание към тазгодишните политически скандали, свързани с изневери, включително този на генерал Петреъс, е вън от съмнение, че вашингтонци се влияят от своите лидери. Следователно изневярата се е превърнала в начин на живот за мнозина от най-влиятелните граждани на столицата".

Ръководството на сайта очаква тази седмица да е особено напрегната. Причината - предстоящият Свети Валентин - един от най-натоварените дни в годината. На 15 февруари 2012 г. порталът отчел скок на регистрациите от 439% спрямо средния им дневен брой, което до голяма степен се дължало на внушителния брой недоволни омъжени дами.Добави коментар