Хотел за оргазъм?

216
Хотел за оргазъм?

Със стая "Кама сутра"

За много хора шведският хотел Venusgarden е истински оазис на любовта. В него всичко е подредено, за да се изживее истинско удоволствие и страст.

Като се има предвид, че много от двойките не са доволни от сексуалния си живот, собствениците на този малък шведски хотел се постарали да създадат истинско любовно гнездо, където гостите им ще бъдат вдъхновени за секс.

67 - годишната домакиня на хотела Илва Франзен, която е и авторка на книгата Ogasming More, предлага на двойките еротично обучение, за да стигнат максимално до върха по време на сексуалния акт.

Малкият хотел предлага три тематични стаи: Кама сутра, Венера и Тао, посочва БГНЕС. Във всяка една от тях има масажни масла, ароматични свещи, еротични илюстрации, кош със секс играчки...

Стаята Кама сутра описва любовната игра в индийски храм, където "умението да се прави любов е абсолютно обожание". В стаята Тао е оборудвана люлка над леглото и огледало на тавана. А стаята Венера е описана като "любовен оазис" където всяка двойка ще открие истинска атмосфера на любов и страст.

"В нашия хотел идват млади двойки на меден месец, съпрузи, които отбелязват годишнини, но също така и необвързани двойки. И все пак повечето от гостите ни са хора на средна възраст , които се радват на прекрасна връзка, но идват тук да си възобновят страстите. Затова и някой казват, че това е "хотела на оргазъма", въпреки че не смятам това за истинското му име. Това е романтичен хотел, който предлага на двойките по-добра сексуална връзка", обяснява Илва.Добави коментар