Хиляди майки се включиха в безплатен уъркшоп за родители

46
Хиляди майки се включиха в безплатен уъркшоп за родители

Над 200 хиляди зрители следяха онлайн първия по рода си безплатен уъркшоп за родители, организиран от "Мисия бебе 2020"

Над 200 хиляди зрители следяха онлайн първия по рода си безплатен уъркшоп за родители, организиран от "Мисия бебе 2020". 

Иновативната дигитална платформа, създадена за да подпомогне българските семейства в мисията им да станат родители, набира все по-голяма популярност, а лекциите, които се проведоха в столичния Serdika center, събраха над 100 бъдещи и настоящи майки. 

Вижте целият уъркшоп тук 

"Изключително сме щастливи, че толкова много българки припознаха и се включиха в инициативата на "Мисия бебе 2020", заявиха организаторите на безплатните уъркшопи, в които се включиха редица топ специалисти от екипа на Acibadem City ClinicБолница Токуда. 

Как да правим гимнастика с бебето, каква козметика да използваме, кои са най-важните неща, които трябва да знаем, когато се касае за спешен случай - тези и още много полезни теми бяха част от лекциите за родители, които се оказаха едно от събитията, които предизвикаха най-голям интерес в онлайн пространството за изминалия уикенд. 

Сред ВИП гостите на събитието беше и блогърката и майка на две деца Антоанет Пепе, която беше дошла, за да мотивира младите жени в България да не се страхуват, а да предприемат тази така важна стъпка - да станат майки. 

Ася Демирева пък даде изключително ценни съвети на майките за това как трябва да се грижим за нежната бебешка кожа. Всички, които присъстваха на събитието, имаха възможността да тестват някои от най-новите продукти на Mustela и да се убедят в ефективността на качествената козметика. 

Изключително важни и ценни съвети за майчинството, за раждането и превенцията на болестите при най-малките дадоха и д-р Шефкетова и д-р Райков, д-р Атанасова, д-р Масларска и д-р Кендерова от екипа на Acibadem City ClinicБолница Токуда. 

А ако някога сте се чудели дали бебето има нужда от гимнастика, отговорът даде кинезитерапевтът Яна Раковска. Тя сподели изключително любопитни техники за раздвижване на най-малките, като обеща да се включи в следващото събитие на "Mисия бебе 2020" с още любопитни съвети и демонстрации.

Всички, които присъстваха на място по време на събитието, което беше излъчвано на живо и се оказа гледано от над 200 хиляди зрители, участваха в томбола със специални подаръци, осигурени от партньорите на събитието - Mustelа, вода „Роса“, Serjant Major, Acibadem City ClinicБолница Токуда и "Хиполенд". 

"Фактът, че толкова много жени се включиха в безплатните ни уъркшопи, ни дава сили да продължим напред с каузата на "Мисия бебе 2020". Искаме в България да има повече щастливи семейства и повече жени да чуят думата "Мамо" през тази година. Очаквайте следващото издание на нашето събитие с "Вход свободен", защото ние го правим заради вас, заради българските майки", споделят организаторите на специалния "Уъркшоп за родители".Добави коментар