Грешките при конрацепция

55
Грешките при конрацепция

Виж дали ги правиш и ти

Презервативите предпазват на 98% от нежелана бременност и болести, предавани по полов път...но само, ако ги използвате правилно.

Учени от американския Институт за изследване на секса, пола и репродуктивността "Кинси" класираха най-популярните грешки при употребата на презервативи. Проучванията са направени в САЩ, Канада и Великобритания.

На първо място мъжете грешат, като си мислят, че презервативът се избира по размер. Прекалено хлабав или твърде стегнат са много опасни.Мъжете също така не знаят как да ги съхраняват. Препоръчително е да ги държите на хладно и сухо място. Колкото и неразумно да е, все още има мъже, които не гледат срока на годност на кутийката с презервативи.

Неправилното отваряне е грешка номер пет в списъка на специалистите. Изненадващо, но по-голяма част от представителите на силния пол го правят със зъби, вместо внимателно да издърпат ъгъла.

Голяма част от мъжете не знаят и не спазват съветите на сексолози и лекари да използвате презерватив по време на всякакъв секс, включително и докато трае любовната игра, посочва БГНЕС.Добави коментар