Годжи се събра със съпругата си

317
Годжи се събра със съпругата си

Годжи се е събрал с първата си жена – Даниела

Георги Милчев-Годжи най-сетне е на път да загърби самотата. Приятелят на Слави Трифонов и музикант в „Ку-ку бенд” отново е влюбен и щастлив, разкриват колегите му. Обектът на горещите му страсти обаче не е някоя нова балерина, а първата му жена – Даниела! Тя е единствената му съпруга, от която има двама сина и с която се развежда преди години заради изневяра. Двамата са разведени повече от 15 години и плевенчанката отглежда почти сама децата им, огорчена от неверния Годжи, но днес е успяла да му прости и са се събрали.

Първата крачка направил през лятото музикантът, подтикнат от Слави и майка си Цветана. Пръв Дългия посъветвал басиста да опита да възроди семейството си, виждайки как аверът му си измъчва от самота. В същото време постоянно говорел за бившата си жена, виждал се поне веднъж седмично с нея и не криел, че тя споделя тъгите му и му е отдушник в тежкото ежедневие. „Щом сте си толкова близки и има близост между вас, защо не се съберете. Човек като стане на години, не може да живее сам. Трябва да е с другар, а тя е прекрасен човек и лошо не си видял от нея”, съветвал го Слави.

Самият той също преди време промени начина си на живот - заряза еднодневните флиртове и започна стабилна връзка с балерината Мартина. Двамата са двойка вече 4 години и Трифонов е щастлив, че има човек до себе си, на когото може да разчита. Затова искал същото и за приятеля си Годжи. Майката на Милчев – Цветана, пък от години мечтаела той да възкреси брака си и да се събере с любимата й снаха Даниела. Тя и по време на гостуванията си в „Шоуто на Слави” разказа надълго и нашироко за съпругата на Годжи и й благодари, че отгледала внуците й и не позволила чужд мъж да им стане втори баща. Цветана постоянно заричала сина си да се върне при първата си любов и да й дари спокойни старини. Тя била много щастлива, че в последните години музикантът не залитал по млади балерини и започнал по-често да общува с майката на синовете си Цветомил и Волен. Колеги на Годжи разкриват, че откакто и двете момчета тръгнали по свой път и напуснали дома на майка си, той се стараел тя да не чувства самота, посещавал я по-често и се грижел за нея. „Той през всички години я е издържал, въпреки че бяха разведени и си имаше други любовници.

Остави я с децата в семейния апартамент, но ходеше да ги вижда и плащаше пари за издръжката им. Никога не е отказал средства или помощ”, коментират и колегите му още от времето на „Ку-ку бенд”. Благодарение на това двамата запазили приятелските си отношения и сега без много усилия възстановили и любовните.

ВИЖ ЦЯЛАТА СТАТИЯ ТУК Добави коментар