Есен у дома

179
Есен у дома

Уют и топлина вкъщи

Есента е приказна, красива и златиста – идеална за малко разнообразие във вашата къща.

За повече настроение и приятна атмосфера погледнете дома си през добрите и благодарни есенни очи и ще ви се иска да пренесете цялата есен у дома.

Трябва да сте подготвени да посрещнете вашите гости подобаващо шарено и уютно. Добавете есенен акцент и при сервирането. Може с подходящи салфетки, а е възможно и с цвета на чиниите – те определено не са скъпи, пък и ще внесете разнообразиe в кухнята.

Щипка подправки, ароматна кухня и червено вино ще направят вечерята много приятна.Цветни декоративни възглавнички пък допълнително ще омекотят и стоплят вашата малка есен у дома. Цветове, като жълто, червено или кафяво, са идеални за постигане на есенен декор.

Може да метнете върху диваните или столовете покривки. Развихрете фантазията си с есенни клонки, листа и камъчета.

Декорирайте смело с дребни плодове, подредете в причудливи форми шипки, къпини, глог, трънки, откъснати с клонките, дъбови листа с жълъди, кестени и орехи.Ще е чудесно, ако имате тиква по ръка. Тя си е истинско чудо на природата. Освен това може да й направите много оригинален дизайн, с който да се похвалите на семейството си и на своите гости, съветва woman.bg.

А когато всички оценят вашата креативност, може да я обърнете в баница, пудинг или друг вкусен десерт, който да бъде черешката на тортата.

От всички сезони като че ли есента най-много обича приглушеното осветление при създаване на една интимна обстановка.Добави коментар