Дядо прибра грешно дете

140
Дядо прибра грешно дете

Разменените деца били най-малко изплашени от всички

Дядо от Южна Каролина се е извинил на родителите на внучето си и на случайно срещнато дете. Причината за това е била, че се е прибрал вкъщи с непознатото дете, мислейки го за внука си.

Случката се е разиграла в Оринджбърг каунти. Джоузеф Фулър отишъл да прибере малкото си внуче от началното училище „Едисто“. Видял някакво хлапе, за което бил убеден, че е внукът му. Приближил се до него и го прегърнал. Детето също го прегърнало. Фулър го питал дали е готов да си ходят и хлапето казало „да“.

По-късно станало ясно, че асистент-учител е бил на мястото и попитал детето дали това е дядо му и то потвърдило, че е той. Показанията му са записани в доклада на шерифството след проведеното разследване по случая. То се наложило, защото родителите на погрешка прибраното дете се паникьосали и подали сигнал на ченгетата.

Когато завел детето вкъщи, вече всичко станало ясно и му се наложило да го закара обратно в училището, където разтревожените му родители го търсели, пише вестник "Новинар". Фулър се извинил на всички разтревожени страни в случая. Разменените деца били най-малко изплашени от всички. Добави коментар