Детски влог с 6% лихва

194
Детски влог с 6% лихва

От МКБ Юнионбанк

МКБ Юнионбанк предлага на всички родители детски спестовен влог, с който могат да сбъднат мечтите на своите деца при навършване на тяхното пълнолетие.

Неслучайно влогът се нарича “Сбъдната мечта” и е най-краткият път до престижно образование, първи собствен автомобил и дори самостоятелно жилище.

Влогът е предназначен за деца до 18-годишна възраст и се открива в лева или евро. Няма изискване за минимална сума за откриване и за неснижаем остатък. Клиентът избира сам броя и сумата на вноските по влога.

Така, ако в годината на раждане на детето родителите открият спестовен влог “Сбъдната мечта” с примерна сума от 1000 лв. и до навършване на пълнолетието му влагат всеки месец по 50 лв., при закриване на влога, изчислено по настоящите параметри, детето ще разполага с общо 22 000 лв. Само натрупаните лихви ще са в размер на 10 200 лв.Скорошно национално проучване на МКБ Юнионбанк показа, че сумата от 50 лв. е най-предпочитана за редовни спестявания от близо две-трети от хората, които отделят средства в банка.

Ако родителите имат възможност да отделят по 100 лв. на месец, то, при навършване на пълнолетие при сегашните параметри на влога, тяхното дете ще разполага с близо 41 200 лева, от които малко над 18 500 лв. са натрупаните лихви.

Още с откриването на детски спестовен влог сега всеки родител ще спечели веднага за своето дете чудесни подаръци - ваучер на стойност 50 лв. за покупки от верига детски магазини "Хипо" или CD с детски песнички. Детето получава и специално удостоверение на негово име.Добави коментар