Деца в самолета – няколко странни истории

299
Деца в самолета – няколко странни истории

Не е лесно да пътуваш с деца в самолет

Ако сте пътували с дете в самолет, знаете, че то не винаги се държи прилично, особено на дълъг полет. Вижте няколко истории, свързани с деца и самолети, които станаха много популярни в медиите:

Дете не бе допуснато в първа класа заради Синдром на ДаунСемейство от Калифорния за първи път в живота си решило да си позволи билети за първа класа, но не ги допуснали там, защото синът им има Синдром на Даун.

Джоан и Робърт Вандерхорст са летели със сина си поне 30 пъти без никакви проблеми преди това. Този път те си закупили билети за 625 долара, но 16-годишният Бийд не бил допуснат.

Пилотът на самолета решил, че момчето може да бъде заплаха за сигурността. От United Airlines им казали, че тъй като местата им са много близо до пилотската кабина, момчето може да разсейва пилота.

Родителите, които раздавали торбички със сладкиши на пътницитеОпасяващи се, че бебетата им близнаци ще вдигат много шум, родители подготвили торбички с лакомства за пътниците и ги раздали в началото на полета, за да се извинят предварително. Те я надписали от името на децата и обещали и тапи за уши, в случай на нужда.

Тийнейджърът, който трябваше да се извини публичноОтбор по лакрос пътувал със Southwest Airlines. Едно от момчетата обаче прередило цялата опашка от хора при качването на борда. Треньорите му го видели и тъй като в спорта трябва дисциплина, те веднага я наложили – момчето било принудено да се извини на всички пътници по системата, от която говорят стюардесите.

18-месечно бебе не бе допуснато на борда, защото било в списъка на персони нон-гратаПрез 2012 г. мюсюлманско семейство с 18-месечно бебе не били допуснати на борда на JetBlue, защото детето било в списъка на хора, на които им е забранено да летят.

Оказало се, че това, разбира се, е грешка. След около 30 минути казали на семейството, че може да се качи. Те обаче отказали, тъй като всички от полета видели, че ги отделят от тълпата и започнали да ги зяпат. Жената носела забрадка и въпреки, че са американски граждани, техният мюсюлмански вид бил странен за останалите.

Бразилия забрани на американски турист да влиза в страната, плиснал чаша вода в лицето на... бебе

Роналд Дъфи от Пенсилвания казва: „Мисля, че реагирах малко пресилено.“ Малко? 36-годишният Дъфи изглеждал пиян на борда. Той се опитвал да спи, но бебето му пречело. Тогава поискал от стюардесата чаша вода и я плиснал в лицето на бебето.

След това той бил почти линчуван от останалите пътници. Когато пристигнали в Бразилия, бил посрещнат от полиция, която го отвела под аплодисментите на пътниците. Авиолинията Tam отказала да го върне обратно в САЩ и трябвало да пътува с друга.

2-годишно момиче успя да се промъкне в самолет за ЕгипетСемейството на Ана Миеле се канело да се качи на полет за Тунис, когато забелязали, че 2-годишната им дъщеря е изчезнала на летището в Нюрнберг.

Охраната започнала да търси детето. Тогава станало ясно, че в самолета за Египет има малко дете, което е само. То се е промъкнало и седнало на седалка. Никой нямал представа, че детето е само и било късмет, че го забелязали малко преди да излетят за Египет.

Свалят семейство заради плачещо детеАмериканско семейство пътуващо за почивка на остров, бе свалено от самолет, след като 2-годишното им дете ревяло като лудо.

Децата им – на 2 и 3 години, не искали да седят мирни и закопчани с колан. Майката предложила да вземе детето в скута си, но не й позволили, тъй като по закон това е възможно, само ако то е на възраст под 2 години.

Малкото, което плачело неистово, точно било навършило 2 години. Така цялото семейство трябвало да слезе. Плачът им струвал 2 000 долара – за хотел вечерта и билети за следващия ден.

Авиокомпания, която качи две деца на грешния самолет

Понякога се разрешава деца да пътуват без придружител, като авиолинията поема отговорност за тях по време на полета.

В един и същи ден 9-годишно момче пътува от Бостън към Кливланд, а малко момиче от Кливланд към Бостън. И двамата имат прикачване в Минеаполис. Там обаче станала грешка и авиолиниите изпратили момчето обратно в Бостън, а момичето в Клийвланд, или всеки там, откъдето е тръгнал.

Жената, която бе свалена от самолет, за да може затлъстял тийнейджър да заеме две места

Жена бе свалена от полет на Southwest Airlines, за да може затлъстял тийнейджър да заеме две места. Дамата точно се настанила на мястото и си закопчала колана, когато й казали, че тийнейджър е дошъл в последния момент и понеже е затлъстял, ще му трябват две места (в САЩ затлъстелите пътници трябва да купят две места в самолета).

Жената била без резервация и пътувала standby (билет на изчакване, като пътникът може да се качи, ако има свободни места), затова й се наложило да слезе и да изчака следващия самолет. Добави коментар